Fontos tudni

 

A Czuprik és Társa Kft. gépjárművezetés oktatással foglalkozik fő tevékenységként, emellett saját autóbuszával vállal személyfuvarozást.A gépjárművezetés oktatás során minden járműkategória (A-motorkerékpár, B-személygépkocsi, C-tehergépkocsi, D-autóbusz, E-nehézpótkocsi; SM-segédmotoros-kerékpár, MGV-mezőgazdasági vontató) esetén indít tanfolyamot, megfelelő rendszerességgel (leggyakrabban B kategóriás tanfolyamra van igény, 2-3 hetente indítjuk).

Részletfizetési lehetőség

A képzés árát akár 6 részletben fizetheted. Az első részlet megegyezik a mindenkori elméleti képzés és az elméleti vizsgadíj árával. Ezt az összeget kell befizetned a jelentkezéskor, illetve legkésőbb a tanfolyam kezdetekor. A gyakorlati órák árát folyamatosan lehet fizetni, ezzel kapcsolatosan csak annyi a megszorítás, hogy minden óra előtt az adott óra díja kiegyenlített kell legyen. (A befizetésről kapott számlával tudod mindenkor bizonyítani, hogy az óra díját megfizetted).

Szabad gépjármű (oktató) választás

Nálunk minden tanuló saját maga döntheti el, hogy milyen típusú autón (illetve melyik oktatóval) szeretné a gyakorlati képzést teljesíteni. A választást megkönnyítendő a jelenleg elérhető járműparkról/oktatókról szóló infóhoz kattints ide. Ha mindegy, hogy milyen autón vezetsz, csak az lényeg, hogy mihamarabb elvégezd a tanfolyamot, akkor kérj segítséget az iskolavezetőtől.

Gyors és hatékony elméleti tanfolyam

Elméleti tanfolyamainkat intenzív formában, heti 3×3 órában bonyolítjuk. A képzés helye és ideje a tanulók igényei szerint változhat, gyakran tartunk kihelyezett (pl. egyetemi, középiskolai, céges, vidéki) tanfolyamokat.
Az elméleti képzés idejére szükség esetén minden tanulónknak ingyenes tankönyvet és tesztkönyvet biztosítunk. A tanfolyam során a KRESZ teljes anyagát – saját fejlesztésű tanmenetünk szerint, tesztlapok kitöltésével és elemzésével begyakorolva – feldogozzuk. Képzésünk eredményességéről alább olvashatsz.

Új tanfolyamot 2-3 hetente indítunk.

Rugalmas gyakorlati óra választás

Nálunk a saját időbeosztásod szerint vezethetsz! Oktatóink a hét minden napján reggel 6-tól 22 óráig vállalnak oktatást. A jogszabályi korlátokat leszámítva (pl: kötelező éjszakai vezetés) a gyakorlati óráid időpontját Te választhatod meg.

Működési feltételek

Autósiskolánk jelenleg 1-3 bértanteremben folytat oktatást (igénytől függően), valamint 1 kis létszámú saját teremmel – 16 fő befogadásra elegendő – rendelkezünk. Az elméleti oktatáshoz szükséges oktatási eszközök (video, íresvetítő, falitábla, makettek, modellek, transzparensek, faliábrák, számítógépek) birtokunkban vannak.
Az ügyfélfogadásra saját tulajdonú – lakásból átalakított – helyiséggel rendelkezünk.

A gyakorlati oktatást saját oktatókkal, szükség esetén külsős oktatókkal végezzük. A személygépkocsik közül 3 saját tulajdonú a többi az oktatók tulajdonában van. A gépjárművek beszerzésénél minden tulajdonos a piac igényeit veszi figyelembe, azaz – a szabad oktatóválasztás következtében – minden oktató elemi érdekeke, hogy “kedvelt” járművel (könnyen manőverező, kis méretű, egyre gyakrabban légkondicionált) rendelkezzen.

A személygépkocsik mellett saját tulajdonban 2 segédmotoroskerékpárral, 3 motorkerékpárral, 1 db MAN típusú tehergépkocsival és nehézpótkocsival és 1 db Neoplan autóbusszal rendelkezünk.