Fontos tudni

A Czuprik és Társa Kft. gépjárművezetés oktatással foglalkozik fő tevékenységként. A gépjárművezetés oktatás során minden járműkategória (A-motorkerékpár, B-személygépkocsi, C-tehergépkocsi, D-autóbusz, E-nehézpótkocsi; AM-segédmotoros-kerékpár, MGV-mezőgazdasági vontató) esetén indít tanfolyamot.

Részletfizetési lehetőség

A képzés árát akár 6 részletben fizetheted. Az első részlet megegyezik a mindenkori elméleti képzés és az elméleti vizsgadíj árával. Ezt az összeget kell befizetned a jelentkezéskor, illetve legkésőbb a tanfolyam kezdetekor. A gyakorlati órák árát folyamatosan lehet fizetni, ezzel kapcsolatosan csak annyi a megszorítás, hogy minden óra előtt az adott óra díja kiegyenlített kell legyen. (A befizetésről kapott számlával tudod mindenkor bizonyítani, hogy az óra díját megfizetted).

Az elméleti és a gyakorlati tandíjat van lehetőség bankszámlára történő átutalással is rendezni.

Az utaláshoz szükséges adatok: Czuprik és Társa 96. Kft  Számlaszám: 10403428-50526775-68871009, Közleményben a Tanuló nevét kell feltüntetni és azt, hogy elméleti vagy gyakorlati oktatást fizetett be.

A vizsgadíjakat csak személyes befizetéssel lehet kiegyenlíteni, megkérünk minden kedves Tanulót, hogy azt az összeget ne utalják a számlaszámunkra!

Szabad gépjármű (oktató) választás

Nálunk minden tanuló saját maga döntheti el, hogy milyen típusú autón (illetve melyik oktatóval) szeretné a gyakorlati képzést teljesíteni. A választást megkönnyítendő a jelenleg elérhető járműparkról/oktatókról szóló infóhoz kattints ide. Ha mindegy, hogy milyen autón vezetsz, csak az lényeg, hogy mihamarabb elvégezd a tanfolyamot, akkor kérj segítséget az iskolavezetőtől.

Működési feltételek

Autósiskolánk jelenleg 2 saját tanteremmel folytat oktatást, a kisebb 16 fő befogadásra elegendő, a nagyobb teremben 35 fő is kényelmesen elfér. Az elméleti oktatáshoz szükséges oktatási eszközök (video, íresvetítő, falitábla, makettek, modellek, transzparensek, faliábrák, számítógépek) birtokunkban vannak.
Az ügyfélfogadásra saját tulajdonú – lakásból átalakított – helyiséggel rendelkezünk.

A gyakorlati oktatást saját oktatókkal, szükség esetén külsős oktatókkal végezzük. A személygépkocsik közül 3 saját tulajdonú a többi az oktatók tulajdonában van. A gépjárművek beszerzésénél minden tulajdonos a piac igényeit veszi figyelembe, azaz – a szabad oktatóválasztás következtében – minden oktató elemi érdekeke, hogy “kedvelt” járművel (könnyen manőverező, kis méretű, egyre gyakrabban légkondicionált) rendelkezzen.

A személygépkocsik mellett saját tulajdonban 2 segédmotoroskerékpárral, 3 motorkerékpárral, 1 db MAN típusú tehergépkocsival és nehézpótkocsival, 1 db Citroen Jumper kisteherautóval és hozzá tartozó trailerrel rendelkezünk.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:B/2020/003276