Bemutatkozás

 

A Czuprik Autósiskola 1996 áprilisában nyitotta meg kapuit Czuprik András egyéni vállalkozásában.

Az alapító 1970 óta főállása mellett oktatott gépjármű-vezetést különböző képző-szerveknél. Munkája során számos esetben tapasztalta – különösen még a rendszerváltozás előtt -, hogy a tanfolyamok lebonyolítása bürokratikus és lassú. Mindezek mellett azt is látta, hogy a “kiszolgáló apparátus” jelenléte (adminisztrátorok, számfejtők, iktatók, kihasználatlanul foglalkoztatott oktatók) az ügyintézést lassítja, az árakat pedig feleslegesen növeli.

Mindezen tények ismeretében és a megfelelő szakmai tapasztalat birtokában döntött úgy az alapító, hogy létrehoz egy olyan autósiskolát, mely sokkal jobban alkalmazkodik a tanulók igényeihez, a lehetőségekhez képest leginkább ügyfélközpontú.

Így jött létre a Czuprik Autósiskola – a kezdetekben 3 oktató alkalmazásával -, ahol a tanuló a saját igényei szerint tanulhat. A kezdetektől fogva van részletfizetési lehetőség, szabad gépjármű (oktató) választás, gyors és hatékony elméleti tanfolyam, rugalmas gyakorlati óra választás.

Minőségirányítás és Akkreditáció

A Czuprik és Társa ’96 Kft. a közúti járművezető képzés területén minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek. Minőségpolitikánkat itt olvashatja.

Autósiskolánk a Felnőttképzési Akkreditáló Testület által akkreditált intézmény.

Intézményakkreditációs lajstromszám: 0809
OKÉV nyilvántartási szám: 05-0012-03